Werken bij Trans-iX

Wat leuk dat je bij ons hebt gesolliciteerd of dat je op het punt staat om te solliciteren. De eerste stap naar een nieuwe baan is gezet! Wij gaan met jouw sollicitatie aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Aan de hand van jouw sollicitatie zijn er 3 mogelijkheden:

Je mag op sollicitatiegesprek komen!
Helaas er is geen match en wij zullen jou helaas moeten afwijzen.
We hebben nu geen vacature die aansluit, maar houden je gegevens graag in portefeuille voor de toekomst.

Kijk hieronder voor een overzicht van openstaande vacatures of stuur je open sollicitatie naar jobs@trans-ix.nl.

Momenteel heeft Trans-iX de volgende vacatures open staan:

Servicedeskmedewerker

Ervaren Systeembeheerder

Junior of ervaren Systeem- en Netwerkbeheerder 

Sollicitatiegesprek bij Trans-iX

Voordat wij je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief. Wij zullen jouw CV en motivatiebrief beoordelen. Trans-IX streeft er altijd naar om binnen één (1) week per e-mail een reactie te geven. In deze e-mail wordt, indien reeds bekend, aangegeven of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek of bent afgewezen. In het laatste geval zullen we trachten om een korte toelichting te geven over de reden van de afwijzingHR Handshake

Word je door een Trans-ix uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, dan begin je aan een reeks sollicitatierondes naar wellicht jouw droombaan. Het eerste gesprek is vooral oriënterend terwijl tijdens het tweede sollicitatiegesprek dieper ingegaan wordt op de functie-eisen en je capaciteiten. Tijdens de sollicitatieprocedure kan het voorkomen dat je een test of assessment moet maken. Kiest de Trans-iX voor jou, dan word je uitgenodigd voor het arbeidsvoorwaardengesprek.

Eerste sollicitatiegesprek

Het eerste sollicitatiegesprek dat je aangaat, is een kennismakingsgesprek/oriënterend gesprek. Het gesprek vindt (meestal) plaats met de HR-manager en/of leidinggevende.

Tijdens dit gesprek willen wij nader met je kennis maken, een indruk krijgen van wie je bent en of je past bij de functie en Trans-iX. Voor jou is het eerste sollicitatiegesprek de gelegenheid om te kijken of de functie en Trans-iX bij jou past.

Tweede sollicitatiegesprek

Ben je het eerste gesprek doorgekomen en uitgenodigd voor een tweede sollicitatiegesprek, dan ga je het selectiegesprek aan. Tijdens dit gesprek wil Tran-iX er achter komen wie van de sollicitanten de beste kandidaat is. Er wordt daarom dieper ingegaan op de functie-eisen, je capaciteiten en je motivatie. Dit gesprek vindt (meestal) plaats met iemand van de directie en/of iemand van de desbetreffende afdeling.

Indien mogelijk zal Trans-iX jouw referenties controleren. De aanwezigheid van referenties is uiteraard een pré. Trans-iX gaat altijd zeer discreet om met de verkregen informatie.

Vervolg

Indien dit vervolggesprek ook positief is verlopen, dan rest ons nog maar één ding. Jij bent positief en wij zijn positief. Dan is het tijd dat wij jou een arbeidsvoorwaardelijk voorstel te doen. Zodra die officiële punten op de ‘i’ zijn gezet, heten wij jou van harte welkom bij Trans-iX.

Trans-iX verwacht van iedere medewerker dat zij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) kan overhandigen, waarvan de kosten door Trans-iX worden vergoed. De verklaring heeft enkel en alleen betrekking op de werkzaamheden die binnen de functie worden gevraagd.

Over het algemeen doorloop je een sollicitatieprocedure met meerdere gespreksrondes voordat je wellicht wordt aangenomen. Bij ieder gesprek moet je ervoor zorgen dat je een goede eerste indruk maakt. In de eerste minuten vormt de werkgever namelijk al een mening van jou. Let dus goed op je lichaamstaal en presentatie.

Tips

  1. Neem een kijkje de website van Trans-iX | Je hoeft niet alles uit je hoofd te leren, maar lees je in opver wie wij zijn en wat we doen.
  2. Vragen | Bedenk vragen die je zou kunnen stellen. Bedenk ook welke mogelijke vragen ze jou kunnen stellen, zodat jij je daar alvast op kunt voorbereiden.
  3. Kom op tijd | Beter een kwartier te vroeg dan 5 minuten te laat. Soms heb je te maken met onmacht, bel dan even dat je later komt.
  4. Trek de juiste kleding aan | Een eerste indruk is het belangrijkst. Dit geldt ook zeker bij een sollicitatiegesprek. Zorg ervoor dat je gepast gekleed bent, dus geen broeken met gaten, afgetrapte sneakers. Een driedelig pak past ook niet bij Trans-iX.

Verklaring omtrent gedrag

Als je bij ons in dienst komt vragen wij jou om een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’ aan te vragen en bij ons in te leveren. Je krijgt na jouw indiensttreding een mail vanuit dienst Justis en kunt vervolgens met jouw eigen DigiD code de VOG online aanvragen.

Portefeuille

Het kan soms zijn dat wij op het moment van solliciteren geen passende vacature hebben en wij jouw CV graag in portefeuille willen bewaren. Hiervoor hebben wij wel jouw toestemming nodig. Mogen wij jouw gegevens 1 jaar bewaren? Laat het ons dan even weten door te reageren op de mail die wij jou sturen. Zo kunnen wij in de toekomst eventueel contact met jou opnemen!

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?

Trans-iX zal jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld of voor naleving van wettelijke verplichtingen. Wij hebben een bewaartermijnenbeleid waarin wij bepalen hoe lang gegevens bewaard mogen worden. Gegevens die je achterlaat in het sollicitatieformulier als ook jouw motivatie en CV op onze website of per email worden maximaal 4 weken bewaard na beoordeling van jouw sollicitatie. Mochten wij jou gegevens in onze portefeuille willen bewaren zullen wij jou gegevens maximaal 1 jaar bewaren. Wij vragen jou hier per e-mail een akkoord voor te geven.

Bezoek website

Wanneer je onze website bezoekt, worden het IP-adres en de door jou bezochte pagina’s vastgelegd. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Heb je meer vragen over onze sollicitatieprocedure of andere vragen over solliciteren bij Trans-iX? Mail dan naar: jobs@trans-ix.nl of bel met +31 88 1160900

Bezoeken

Hier vindt u ons

 Westzijde 318 B, 1506 GJ Zaandam

 +31 88 1160900

  servicedesk@trans-ix.nl

Teamviewer

Mogen we meekijken?

Hulp nodig op afstand? Download teamviewer.

NOC

Network Operation Center

Op onze NOC-pagina vindt u actuele informatie over ons netwerk en infrastructuur. Wij plaatsen hier meldingen van een storing, gepland onderhoud en mededelingen met betrekking tot onze dienstverlening: