Werken bij Trans-iX

Trans-iX is een betrouwbare, technisch georiënteerde hosting provider en system integrator. Sinds 2004 groeien we sterk op het gebied van managed hosting en cloud services voor de digitale werkplek. Ons team stelt de klant centraal en zoekt altijd naar de juiste professionele oplossing. Niet voor niets is onze slogan ‘Thinking in Possibilities’.

Trans-iX bestaat uit een klein, hecht team. Er is weinig hiërarchie binnen het bedrijf, dat stralen wij ook uit naar onze klanten. Ons informele karakter, gecombineerd met onze no-nonsens mentaliteit maakt onze organisatie flexibel en makkelijk benaderbaar.

Onze medewerkers mogen eigenwijs zijn, omdat ze goed zijn en verstand hebben van ICT. Onze vacatures zijn daarom niet weggelegd voor mensen die hun stem niet durven laten horen. Ze zijn wel ideaal voor ambitieuze professionals die aan een half woord genoeg hebben.

Wij zetten ons 100% in voor het einddoel, maar daarnaast is het bij ons ook gewoon erg gezellig! Ben jij gefocust, heb je plezier in techniek en zit je niet te wachten op al te veel pakken om je heen? Dan is Trans-iX misschien wel wat voor jou!

Kijk hieronder voor een overzicht van openstaande vacatures of stuur je open sollicitatie naar jobs@trans-ix.nl.

Momenteel heeft Trans-iX de volgende vacatures open staan:

Junior of ervaren Systeem- en Netwerkbeheerder 

Servicedeskmedewerker

Open sollicitatie bij Trans-iX

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatie via onderstaande button. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.

Stages

Ben jij nog niet toe aan een vaste baan, maar wil jij wel proeven van de Trans-iX werksfeer? Kijk dan eens naar onze stagemogelijkheden. Voor eindejaarsstudenten bieden wij een leuke combinatie van praktijkervaring en werken aan een afstudeerproject op diverse afdelingen, het hele jaar door. Afstudeeronderwerpen kunnen in overleg bepaald worden.

Trans-iX is een SBB erkend leerbedrijf, wij bieden stageplaatsen voor:

  • IT – netwerkbeheerders – HBO/MBO 4
  • IT – systeembeheerders – HBO/MBO 4
  • Administratief – HBO/MBO

Staat jouw specialisatie niet tussen de afstudeermogelijkheden vermeld, maar wil je wel graag meelopen in ons team? Mail dan naar: stages@trans-ix.nl of bel met +31 88 1160900