Werken bij Trans-iX

Trans-iX is een betrouwbare, technisch georiënteerde hosting provider en system integrator. Sinds 2004 groeien we sterk op het gebied van managed hosting en cloud services voor de digitale werkplek. Ons team stelt de klant centraal en zoekt altijd naar de juiste professionele oplossing. Niet voor niets is onze slogan ‘Thinking in Possibilities’.

Trans-iX bestaat uit een klein, hecht team. Er is weinig hiërarchie binnen het bedrijf, dat stralen wij ook uit naar onze klanten. Ons informele karakter, gecombineerd met onze no-nonsens mentaliteit maakt onze organisatie flexibel en makkelijk benaderbaar.

Onze medewerkers mogen eigenwijs zijn, omdat ze goed zijn en verstand hebben van ICT. Onze vacatures zijn daarom niet weggelegd voor mensen die hun stem niet durven laten horen. Ze zijn wel ideaal voor ambitieuze professionals die aan een half woord genoeg hebben.

Wij zetten ons 100% in voor het einddoel, maar daarnaast is het bij ons ook gewoon erg gezellig! Ben jij gefocust, heb je plezier in techniek en zit je niet te wachten op al te veel pakken om je heen? Dan is Trans-iX misschien wel wat voor jou!

Open sollicitatie bij Trans-iX

Kijk hieronder voor een overzicht van openstaande vacatures. Zit jouw ideale vacature er momenteel niet tussen maar lijkt Trans-iX jou wel een leuke werkgever? We zijn gek op open sollicitaties! Stuur je open sollicitatie naar jobs@trans-ix.nl. Misschien hebben we op korte termijn wél wat je zoekt!

Momenteel heeft Trans-iX de volgende vacatures open staan

Bezoeken

Hier vindt u ons

 Westzijde 318 B, 1506 GJ Zaandam

 +31 88 1160900

  servicedesk@trans-ix.nl

Teamviewer

Mogen we meekijken?

Hulp nodig op afstand? Download teamviewer.

NOC

Network Operation Center

Op onze NOC-pagina vindt u actuele informatie over ons netwerk en infrastructuur. Wij plaatsen hier meldingen van een storing, gepland onderhoud en mededelingen met betrekking tot onze dienstverlening: