Hollandse nuchterheid binnen de ICT

Verhoogde ICT-continuïteit binnen uw organisatie

Bent u op de hoogte wat er op uw (fysieke en virtuele) servers gebeurt? Waarschijnlijk niet. Of heeft u altijd het gevoel dat het beter kan.

Uw ICT-infrastructur heeft de neiging steeds complexer te worden en er worden steeds hogere eisen gesteld aan beschikbaarheid en flexibiliteit. Daarnaast zijn steeds meer vertrouwelijke gegevens online beschikbaar. Hierdoor wordt beveiliging en voorspelbaarheid van steeds groter belang.

Alleen met een gedegen monitoringsysteem is het mogelijke om te zien wat er gaande is binnen uw bedrijfsbrede infrastructuur. Met PRTG van Paesller AG heeft een integrale bewakingsoplossing. Dat geldt voor alle netwerken, systemen, hardware, applicaties, licenties en apparatuur. Zo houdt u grip op uw ICT-continuïteit.

Geen netwerkbeheerder of de capaciteit om dit binnen uw bedrijf zelf te regelen. Geen probleem! Trans-iX helpt u graag met het implementeren van dit monitoringsysteem en neemt de bewaking van uw bedrijfsbrede infrastructuur over. Met ruim tien jaar ervaring met dit monitorings-systeem kennen wij het product zeer goed en wij kunnen het toespitsen op uw organisatie. Eventueel door middel van scripts. Als silver-partner van Paesller kunnen wij u de licenties met korting aanbieden

VOORDELEN

  • Grip op uw ICT-continuïteit
  • Volledig inzicht
  • Inrichting geheel toegespitst op uw organisatie
  • Licentie met korting

Geïnteresseerd hoe wij u kunnen helpen? Neem contact op met onze salesafdeling, sales@trans-ix.nl.