Trans-iX private cloud

Waarom private cloud?

Moderne bedrijven hebben IT nodig die flexibeler, schaalbaarder en prijstechnisch interessanter is dan ooit. Slechts weinig organisaties kunnen zich een nieuwe hardware permitteren zodra er meer middelen nodig zijn, terwijl het vinden van bekwaam technisch personeel en het beheren van gegevensbeveiliging en naleving van strikte regels en voorschriften – inclusief de AVG – even cruciaal als uitdagend is. Daarom is private cloud de perfecte oplossing om aan deze behoeften te voldoen.

Wat is private cloud?

Private Cloud is een gevirtualiseerde gehoste omgeving die volledig wordt geleverd op hardware die exclusief is bedoeld voor uw organisatie. Het gebruik van virtualisatietechnologie, zoals VMware en Hyper-V private cloud, integreert volledig met alle systemen die zich op uw locatie bevinden, wat resulteert in één soepele IT-omgeving. Het biedt de flexibiliteit van cloud computing maar met de controle en regelgeving van lokale systemen.

Waarom de bouw en/of het beheer van uw private cloud uitbesteden? 

 • U heeft niet voldoende (kundig) personeel binnen uw team.

 • U heeft wat extra kennis nodig om het goed te doen.

 • De kosten van de aanbieder zijn lager dan wanneer u het zelf zou moeten bouwen.

 • Het eindproduct voldoet direct aan de door u gewenste kwaliteitseisen.

 • Toegang tot de nieuwste en beste technologie op de markt.

 • Het behouden van een focus op uw bestaande setup is cruciaal om de huidige IT-standaarden te behouden.

Klanten die ons vertrouwen

Trans-iX private cloud biedt een omgeving die:

 • Is volledig flexibel en schaalbaar en past zich aan naar de behoeften van elke organisatie.

 • Zorgt ervoor dat alle gegevens worden bewaard op hardware die exclusief voor uw organisatie is.

 • Biedt volledige integratie met bedrijfskritische infrastructuren.

 • Wordt gehost vanuit enkele van de meest geavanceerde datacenters in Nederland, of een willekeurig datacenter naar keuze.

 • Is volledig gecertificeerd voor elke productieomgeving.

 • Biedt een volledig compatibele fallback-optie voor bedrijfskritische hardware op locatie en wordt een solide herstelpunt voor het herstellen van alle verloren gegevens na calamiteiten.

Ook geschikt voor uw bedrijf

Of het nu gaat om het voorzien in uw huidige behoeften, het faciliteren van groei of als een kopie van een productieomgeving, de Trans-iX private cloud is volledig flexibel en schaalbaar. De Trans-iX private cloud-service is beschikbaar voor omgevingen van instapniveau voor het MKB tot volledige enterprise-schaal. Een node kan eenvoudig worden toegevoegd om eventuele wijzigingen in de vraag naar beschikbare computers, geheugen en opslag op te vangen.

“Onze private cloud propositie is afgestemd op hoe we het graag zien als we samenwerken met anderen. Een high class Service Level Agreement, up-to-date hardware en alle mogelijke carriers zoals AMS-IX en de NL-IX die relevant zijn voor u als eindgebruiker. Alle oplossingen in Nederland ondergebracht in de state of the art datacenters van NorthC." - CTO Merijn Evertse van Trans-iX.

Trans-iX Private Cloud

Trans-ix Private Cloud biedt flexibele hardware, hypervisor en besturingssysteem, waardoor uw interne capaciteit – tot 3 FTE – vrijkomt om direct waarde toe te voegen.

We bieden controle op locatie met het kostenbesparende model van cloud computing. We bieden infrastructuur op maat samen met een bijpassende SLA.

Onze Private Cloud is gebouwd met het Gaia-X-concept in gedachten, zodat het bewaren van gegevens voldoet aan alle AVG en andere Europese en lokale regelgeving.

Onze Private Cloud voldoet volledig aan alle belangrijke certificeringen, waardoor de veiligheid van uw gegevens wordt gegarandeerd. Voor uw specifieke specificeringen komen we graag met u in gesprek!

Toegevoegde waarde: automatische failover of noodherstel

De Trans-iX private cloud die op Veaam noodherstel gebaseerd is, betekent een full-service benadering voor het onderhouden van back-ups van uw productieomgeving. Met een complete aanpak voor planning, datamigratie, documentatie en controles, garandeert Trans-iX een gespiegelde gevirtualiseerde omgeving als een fail-safe voor elke on-premise setup. Een van onze collega’s zal u daarna voorzien van informatie en ondersteuning waar nodig.

Toegevoegde waarde: Hyper-V of KVM

We bieden alle virtualisatieplatforms die geschikt zijn voor uw operationele vereisten. Met de oplossingen van Trans-iX kunt u kiezen voor een pure bare metal oplossing, Infrastructure as a Service oplossing of een volledig beheerd platform inclusief besturingssysteem.