Samenwerking-Trans-iX-en-Happy-Hosting

Verregaande samenwerking vergroot keuze voor de klant en maakt lokale service mogelijk.  

Als managed service provider biedt Trans-iX al sinds 1999 complexe IT oplossingen op maat vanuit haar kantoor in Noord Holland. Maar maatwerk gaat verder dan techniek. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar IT services van eigen bodem, geleverd door providers met personeel dicht bij klantlocaties. Om aan deze groeiende vraag te kunnen voldoen heeft Trans-iX een premium partnership gesloten met het Noord-Brabantse webhostingbedrijf Happy Hosting.

Happy hosting is gespecialiseerd in het inrichten en beheren van veilige, schaalbare en betrouwbare hostingoplossingen. Hiertoe biedt de provider onder andere domeinregistratie, webhosting, SSL-certificaten, VPS en bare metal servers. Het bedrijf heeft zijn server-park, welke is verspreid over meerdere locaties in Nederland, volledig in eigen beheer.

Als onderdeel van de diepgaande samenwerking zullen Trans-iX en Happy Hosting kantoorruimte delen, elkaars diensten aanbieden en gezamenlijk klanten ondersteunen.

Diederik Wennekes, Chief Operations Officer bij Trans-iX, zegt: “We merken dat er een steeds grotere vraag komt vanuit het MKB naar Nederlandse IT diensten met regionale ondersteuning. De samenwerking met Happy Hosting geeft ons de mogelijkheid om meer service te bieden aan klanten, ondersteunt door engineers in de Randstad en in Noord-Brabant. Dit versterkt de positie van onze organisaties in deze regio’s.”

Ronald van Hoeven, Co-Owner bij Happy Hosting, vult aan: “Aan de samenwerking ging meer dan een jaar vooraf, waarin verschillende mogelijkheden zijn onderzocht. Hieruit bleek dat het delen van kantoorruimte, mankracht én producten een unieke kans bood om meer ondernemers en bedrijven van dienst te kunnen zijn, en tegelijkertijd nog net zo persoonlijk en toegankelijk te zijn als voorheen.”

Geïnteresseerd in een samenwerking?