Connectivity - Trans-iX

Trans-iX en Art of Automation zijn de samenwerking aangegaan om organisaties in de kop van Noord-Holland te ondersteunen in al hun connectiviteitsuitdagingen. De jarenlange expertise van Trans-iX en de regionale aanwezigheid van Art of Automation maken dat de twee elkaar uitstekend aanvullen.

Lokale omstandigheden hebben direct invloed op de technologische infrastructuur. Dit varieert van beschikbare technische partners tot bekabelingsmogelijkheden. Connectiviteit vraagt niet alleen om uitgebreide expertise, maar ook om een persoonlijke aanpak. Alleen zo is het mogelijk om dienstverlening op hoog niveau te leveren.

Trans-iX zoekt daarom specifiek de samenwerking op met regionale partijen die bewezen hebben dicht bij hun klanten te staan en de plaatselijke markt goed kennen. Art of Automation kiest voor een persoonlijke, op kwaliteit gebaseerde aanpak, met directe ondersteuning en de betrokkenheid die bedrijven verwachten van een lokale leverancier. Art of Automation biedt beheer, clouddiensten, consultancydiensten en telefonieoplossingen aan bedrijven.

Bedrijven in Noord-Holland krijgen met de samenwerking tussen Trans-iX en Art of Automation toegang tot gepersonaliseerde ICT-ondersteuning op alle niveaus. Ze kunnen al hun vragen neerleggen bij één partij en worden direct geholpen. De twee partijen leveren gezamenlijk een zeer breed scala aan ICT-diensten, waardoor het een soort one-stop-shop vormt. Het flexibele fibernetwerk van Art of Automation maakt het bovendien mogelijk om alle systemen, zowel on-premises als in de cloud, met elkaar te verbinden.

“Art of Automation beschikt over zeer veel kennis en ervaring en net als wij richten ze zich volledig op de behoeften die klanten hebben”, zegt Diederik Wennekes, Commercieel & Operationeel Directeur bij Trans-iX. “Hun reputatie in de omgeving en hun brede dienstenportfolio maakt Art of Automation een zeer waardevolle partner voor ons. Dat terwijl zij profiteren van onze specialistische kennis op het gebied van connectiviteit en veilige infrastructuur. We delen dezelfde ambities, zowel op het gebied als groei als van kwaliteit.”

Ook partner worden van Trans-iX?