Think in Security Possibilities

Er zijn veel situaties denkbaar waarin uw IT-Infrastructuur gevaar zou kunnen lopen voor de alsmaar groter en complexer wordende bedreigingen. Trans-iX is gespecialiseerd in het leveren van advies en concrete oplossingen voor beveiliging die de continuïteit van uw IT-omgeving waarborgen. Wij hebben een groot scala aan oplossingen om uw organisatie optimaal te beveiligen tegen gevaren van buitenaf, en zorgen ervoor dat uw bedrijf te allen tijde draaiende blijft. Dankzij onze ISO 27001 en NEN 7510 certificering weten we waarover we praten.

Heeft u vragen over IT-Security? We gaan graag het gesprek aan om van u te horen wat de aandachtsgebieden zijn van uw infrastructuur en hoe wij daarbij kunnen ondersteunen.

Protection

Minimale beveiligingsmaatregelen zijn bekende oplossingen zoals een effectieve firewall, bijgewerkte antivirus en anti-malware producten en het trainen van personeel. Welke andere preventieve maatregelen genomen moeten worden hangt af van de gevoeligheid van de informatie, de infrastructuur en de regels die voor uw organisatie gelden. Trans-iX helpt u met het bepalen van de beste oplossingen, waarbij het beschikbare budget altijd wordt meegenomen in de afwegingen.

Compliance

Hoe waarborgt u de veiligheid van gevoelige bedrijfsinformatie? Privacy ligt door de komst van de AVG in 2018 nog sterker onder het vergrootglas. Voldoet u niet aan deze strengere regels, dan loopt u het risico op een hoge boete. Reden voor paniek? Nee, maar u moet wel een aantal technische en organisatorische maatregelen treffen die enerzijds uw data beschermen, maar er ook voor zorgen dat uw medewerkers gewoon hun werk kunnen blijven doen. Trans-iX heeft hier ruime ervaring mee en deelt deze expertise graag.

Authentication

Overal en altijd toegang tot uw systemen, beveiligd met verbeterde identiteitscontrole dankzij two-factor authentication. Hiermee brengt u het niveau van toegangsbeveiliging op een hoger niveau en voorkomt u dat ongewenste personen binnen komen. U doet toch ook altijd de voordeur op slot wanner u uw huis verlaat? Dit kunnen wij mogelijk maken voor uw ICT, om zo misbruik door kwaadwillende te voorkomen.