Think in Productivity Possibilities

De wijze waarop mensen werken en samenwerken is de laatste jaren drastisch veranderd. Uw medewerkers verwachten toegang tot alle informatie die nodig is om hun werk te doen, onafhankelijk van tijd, plaats en device. En u wilt altijd toegang tot uw actuele bedrijfsinformatie. Heeft u de kennis en kunde in huis om altijd en overal te kunnen verbinden met uw data en kantoorapplicaties?

Door de juiste werkomgeving en middelen aan te bieden heeft u tevreden en productievere medewerkers. Dit vraagt een andere, nieuwe manier van werken met slimme technologie en innovatieve middelen. Trans-iX heeft de kennis en expertise in huis om u de oplossingen aan te bieden die maximaal bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering, van standaard Microsoft concepten tot maatwerk in de cloud. We kunnen voor elke situatie de juiste applicaties, tools en zelfs communicatiemiddelen leveren. Wij denken graag mee hoe IT u tot dienst kan zijn, niet alleen nu maar óók over 5 jaar. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.

Cloud

Trans-iX biedt betrouwbare managed cloud oplossingen vanuit Nederlandse datacenters. Bent u op zoek naar een public, private of hybrid cloud? Bij Trans-iX is het allemaal mogelijk. Ons credo is niet voor niets “Thinking in possibilities”. Trans-iX adviseert u graag. Daarnaast ontwerpen en bouwen wij schaalbare platformen in Microsoft Azure. Dit geeft u vrijheid, flexibiliteit en zorgt ervoor dat bijvoorbeeld uw website blijft draaien.

Workspace

Waar werkt u het liefst? Tegenwoordig maakt het niet meer uit of u onderweg, op kantoor of thuis aan het werk bent. Met Office 365 heeft u een verzameling van internetdiensten die ervoor zorgt dat de vertrouwde Office programma’s online beschikbaar zijn voor op uw desktop, laptop, tablet of telefoon. Altijd, overal en veilig samenwerken. Dat wilt u toch ook?

Bedrijfsprocessen

Wij denken graag mee hoe IT uw organisatie het beste van dienst kan zijn. Niet alleen nu, maar ook over 5 jaar. Daarbij kijken we samen met u hoe processen geautomatiseerd kunnen worden. Hiermee kunnen we tijdrovende klussen uit handen nemen en uw werk nóg leuker maken. Wilt u een deel van uw IT-beheer uitbesteden of juist in huis nemen? Ook daar ondersteunen wij u graag bij. Ga met ons in gesprek en informeer naar de mogelijkheden.