Think in Connectivity Possibilities

Altijd en overal bereikbaar zijn: met de Connectivity diensten van Trans-iX is het mogelijk. We bieden een volledig portfolio aan internet-, telefonie- en netwerkoplossingen waarmee u altijd in contact staat met klanten, partners en medewerkers.

Onze Connectivity diensten zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven en organisaties. Daarbij hebben we extra aandacht besteed aan betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid. Dankzij ons brede scala aan opties en jarenlange ervaring kunnen we ieder connectivity vraagstuk oplossen, volledig afgestemd op uw behoefte en budget.

Trans-iX heeft de kennis en expertise in huis om u de oplossingen aan te bieden die maximaal bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering, van standaard Microsoft concepten tot maatwerk in de cloud. Graag gaan we samen in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken mee hoe IT u tot dienst kan zijn, niet alleen nu maar óók over 5 jaar.

Internet

Het maakt u waarschijnlijk niet uit over welk netwerk uw zakelijke DSL- of glasvezelverbinding wordt geleverd. U wil simpelweg kunnen vertrouwen op de connectivity én op de service van uw leverancier. Graag adviseren wij welke verbinding bij u past. Of dit nu 4G, 5G of glasvezel wordt, wij kunnen u altijd helpen om de juiste connectie te maken.

Telefonie

Mobiele bereikbaarheid is belangrijk voor professionals die veel onderweg zijn. Met VoIP telefonie van Trans-iX zijn medewerkers overal bereikbaar op één nummer. En door VoIP te koppelen aan uw DSL- of glasvezelverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk. U bent bij ons ook op het juiste adres voor advies op het gebied van zakelijke mobiele abonnementen.

Netwerk

Een goede wifi-verbinding is essentieel voor de bedrijfsvoering. Uw medewerkers en gasten willen altijd de mogelijkheid hebben om online te kunnen werken. Trans-iX heeft ruime ervaring met het aanleggen van complexe openbare en gesloten bedrijfsnetwerken. Wij zorgen voor een goed werkende wifi-verbinding en kunnen deze constant monitoren, zodat u ervan verzekerd bent dat de verbinding maximaal up-and-running is.