Surveillance audit ISO 27001 en NEN 7510 succesvol!

Tijdens een grondige tussentijdse audit is Trans-iX afgelopen week beoordeeld op de naleving van de ISO 27001 en NEN 7510 standaarden. Dit zijn de hoogst haalbare kwaliteitsnormen voor veilig en betrouwbaar omgaan met IT en data. NEN 7510 is speciaal voor de gezondheidszorg in het leven geroepen.

Aangescherpte eisen

Tussentijdse audits zijn geen ‘gelopen race’. Nadat Trans-iX vorig jaar voor het eerst voldeed aan de strenge vereisten voor certificatie, hebben we nu bewezen in de hectiek van alle dag nog steeds volgens deze normen te werken. Bovendien worden de normen – met het oog op de voortschrijdende digitalisering – regelmatig aangescherpt, met nieuwe eisen waaraan moet worden voldaan.

Ideale sparringpartner

De certificeringen garanderen klanten van Trans-iX en gebruikers van onze no-nonsense cloud oplossingen dat alles wat met data te maken heeft tot het uiterste is beveiligd. Bovendien laat de tussentijdse audit zien dat iedere Trans-iX-medewerker zich volledig bewust is van alle veiligheidsrisico’s en daar naar handelt. Het betekent ook dat Trans-iX een goede gesprekspartner is als het gaat om security en de AVG. Mede dankzij de certificering heeft Trans-iX niet alleen technische en theoretische kennis over databeveiliging, maar kennen we ook alle uitdagingen in de praktijk. En die expertise delen we graag.