Soho ICT oplossingen

Soho ICT oplossingen

Trans-iX levert maatwerk en standaard Soho ICT oplossingen voor de kleine zakelijke gebruiker

Trans-iX weet als geen ander wat het is om van niets iets te moeten maken en is daarom graag betrokken bij nieuwe initiatieven en ambities.

Sinds haar oprichting in 1999 is Trans-iX nauw betrokken geweest bij de opstart van OpenVDC, DynaCloud, Bizzplace, MK Digital en verschillende andere bedrijven die behoefte hadden aan een van onze Soho ICT oplossingen .

De klein zakelijke ICT oplossingen die worden aangeboden door Trans-iX zijn gericht op individuele of in klein comité opererende ondernemers. Soho ICT oplossingen staan voor Small Office of Home Office ICT . Hier onder vallen traditioneel makkelijke oplossingen zoals internet verbindingen, Microsoft Office 365, shared webhosting, dedicated servers of backup.

Wanneer uw ICT operatie nog makkelijk is, u zoekt geen spannende oplossingen dan kunt u makkelijk uit de voeten met een van onze Soho ICT oplossingen. De prijzen zijn vaak bijzonder scherp en het gemak is enorm. De diensten zijn zo ingericht dat u zonder dat u in principe zonder enige IT kennis uw ding moet kunnen doen.

Waarom bent u bij Trans-iX beter af dan bij de echte volume leveranciers? Trans-iX staat voor persoonlijke kwaliteit en service. U dient als kleine ondernemer tevoren te zijn geïnformeerd over de exacte kosten en de dienst dient begrijpelijk te worden uitgelegd. Wij zijn niet de voordeligste maar dat hoeft ook niet. Wij helpen u namelijk met het migreren van uw email en website en heeft u nog een uitdaging met uw Microsoft Office licenties dan denken wij ook hierin actief met u mee. Met onze Soho ICT oplossingen zijn wij niet de voordeligste partij maar wel de partij met de meest persoonlijke service.

Bent u op zoek naar referenties of wil u meer weten over een van onze diensten neem dan contact op met Trans-iX op telefoonnummer 0314-787143 of stuur vrijblijvend een e-mail.