MKB

Trans-IX kan goed uit de voeten in het midden en klein bedrijf met haar MKB portfolio en instelling. Wij helpen graag en constructief mee als bedrijven net even te weinig capaciteit hebben, of op zoek zijn naar een stukje extra zekerheid.  Wij hebben verschillende bedrijven na technische inventarisaties geholpen met het upgraden van hun exchange-omgeving of het migreren van hun website.

Bedrijven weten ons goed te vinden omdat onze projectbegeleiders zelf ook vaak als IT-manager hebben gewerkt. Met ons MKB portfolio kennen wij hun afwegingen, en hebben dezelfde bedenkingen bij een eventuele externe leveranciers . Die bedenkingen kunnen wij echter snel weg nemen omdat wij  naast extra zekerheid ook meer flexibiliteit bieden. Waar gewenst bieden wij IT-managers zelf de volledige controle over hun platform met passende servicelevel agreements op hardware niveau. Op deze manier heeft u maximale vrijheid en toch voldoende zekerheid naar het management toe.

Waarom contact opnemen met Trans-IX:

  • Virtualisatie kennis en ervaring op VMware , XenServer en Hyper-V vlak
  • Zowel uitvoerende als management resources inzetbaar voor uw team
  • Oplossingen over meerdere datacenters mogelijk
  • U zoekt een betaalbare maar flexibele ICT oplossing voor uw uitdaging

Op verzoek kunnen wij u verschillende referenties aanleveren op het vlak van kantoor automatisering, virtualisatie en traditionele hosting oplossingen. Mocht u direct een vraag willen stellen dan verwijzen wij u graag naar ons contact formulier.