Enterprise ICT oplossingen

De markt voor enterprise ICT oplossingen is lastig te definiëren. Oplossingen die binnen dit profiel vallen zijn vaak gelieerd aan elementen zoals ISO27001, PCI DSS, Total Cost of Ownership, Recovery Time Objective of Return on Investment.  Afhankelijk van de kern van het probleem of de uitdaging gaat het hierbij vaak om Private of Hybride Cloud oplossingen of is er uitvoerig support nodig omdat het eigen IT team kennis tekort komt of geen ervaring heeft met een specifiek onderwerp.

De toeleveranciers die zich in de markt van enterprise ICT oplossingen begeven zijn ervaren met het bouwen en onderhouden van verschillende soorten oplossingen die vaak complex van aard zijn.

Van belang is een transparante Service Level Overeen komst en dient een toeleverancier 24/7 bereikbaar te zijn. De kern van de oplossing is een mix van Microsoft en Linux oplossingen en of kennis waarbij er van de toeleverancier wordt verwacht dat ze met beide onderwerpen voldoende ervaring heeft. Indien de partij in kwestie daarnaast nog over een stuk netwerk en applicatie kennis beschikt dan is dit mooi meegenomen.

Alhoewel Trans-iX groot is geworden in de markt van shared webservices en het hosten van simpele websites wordt de basis van ons commerciële portfolio tegenwoordig gevormd door maatwerk ICT oplossingen vanuit een van onze datacenters. De stap die wij langzaam maar zeker hebben gemaakt vanuit de MKB markt naar de markt van Enterprise ICT oplossingen heeft ervoor gezorgd dat wij weliswaar wars zijn van mensen in pakken maar erg hands on. Deze instelling heeft ervoor gezorgd dat wij vaak direct met u in gesprek kunnen over concrete configuraties en de keuzes die u vanuit uw budget overwegingen heeft gemaakt.

Vanuit onze technische benadering hebben wij inmiddels verschillende internationale bedrijven geholpen door voor hen enterprise ICT oplossingen te bouwen gericht op het behalen van certificeringen, voorkomen van downtime en het besparen van lasten. In overleg stellen wij u verschillende referenties beschikbaar. Voor meer informatie met betrekking tot onze oplossingen voor de enterprise markt stellen wij u graag in contact met ons technisch management team om u van de juiste oplossing te voorzien.