Onze medewerkers

Het TECH Team

Marc Stehouwer
Marc StehouwerLinux Systeembeheerder
Marc is sinds 1995 werkzaam binnen de IT en is daardoor onze goede ‘oude’ rot in het vak. Marc is ervaren in het beheer van Linux systemen, netwerken en scripting en een zeer gedreven persoon. Hij heeft in het verleden diverse posities bekleed en jarenlang zijn eigen bedrijf gehad. Tijdens één van de bedrijfsovernames van Trans-iX, zagen we in Marc een waardevolle aanvulling voor het Trans-iX team en hebben hem binnen weten te houden.
Richele Lahaise
Richele LahaiseLinux Systeembeheeder
Ooit als MBO-4 stagiair bij ons begonnen en na zijn studie weer teruggekomen bij Trans-iX. Richele gaat weloverwogen te werk, denkt de zaken goed door en is kritisch. Dit zijn onmisbare competenties in de hectische IT-branche en maken hem een perfecte aanvulling op het Linux team.
Ferry Elias
Ferry EliasWindows Systeembeheerder
Ferry is één van onze Windows engineers. Met zijn engelengeduld is hij een veelgevraagd medewerker bij onze klanten en voor ons een zeer gewaardeerde collega.
Joost Hillen
Joost HillenWindows systeembeheerder
Joost, u hoort hem niet en u ziet hem niet, maar desalniettemin is hij dé betrokken en meedenkende Windows man binnen Trans-iX. Heeft u een IT-probleem dan denkt Joost maar al te graag met u mee. Joost rust niet voordat de klant tevreden is. Hij is een collega die letterlijk dag en nacht voor iedereen klaarstaat. Hij kan snel schakelen en is vaak als eerste op de hoogte van het IT-nieuws.
Robin de Wilde
Robin de WildeServicedesk Coördinator
Robin is een van onze Windows systeembeheerders binnen Trans-iX. Robin staat klaar voor de klanten en zijn collega’s. Deze engineer is rustig, kalm en heeft veel geduld, maar ook een goed gevoel voor humor.
Shariesh Jagroe
Shariesh JagroeServicedeskmedewerker
Na enkele jaren uit de ICT te zijn geweest gaat deze kanjer weer graag alle ICT vraagstukken die u heeft niet uit de weg en biedt hij u de beste oplossing. Deze positieve en rustig man zullen jullie nog veel vaker aan de telefoon krijgen.
Michel Finsy
Michel FinsyServicedeskmedewerker
Deze goedlachse en sportieve jongeman heeft bij meerdere werkgever zijn kennis opgedaan en staat u vriendelijk te woord bij uw ICT hulpvraagstukken.
Peer van Empelen
Peer van EmpelenTeamleider Customer Support
Elmer Nonnekes
Elmer NonnekesServicedeskmedewerker
Ronald Rol
Ronald RolServicedeskmedewerker
Robin Claassen
Robin ClaassenWindows Systeembeheerder
Michiel Heinicke
Michiel HeinickeNetwerk engineer
Eén van het gouden duo op netwerkgebied. Michiel heeft al jarenlang ervaring opgedaan op het gebied van netwerkinfrastructuren en is uw man als het gaat om vraagstukken over netwerk.
Jasper Koolschijn
Jasper KoolschijnNetwerk engineer
Eén van het gouden duo op netwerkgebied. Deze positief ingestelde man heeft al heel wat uren in het datacenter versleten en heeft brede ervaring in complexe netwerk infrastructuren.

Projects en Service Delivery

Rogier van der Waal
Rogier van der WaalDelivery manager
Tijdens jarenlange samenewerking kwamen we Rogier al vaak tegen. Inmiddels hebben wij deze veelzijdige ICT-er weten te strikken. Niet aan het werk dan zit hij toch graag tot diep in de late uurtjes te programmeren, om zo zijn kennis op peil te houden.
Marilyn Oedayrajsingh Varma
Marilyn Oedayrajsingh VarmaService Manager
Vrolijke Linux systeembeheerder met veel ervaring en ze kent het veld: ze werkte hiervoor 14 jaar als servicedesk support engineer. Inmiddels is Marilyn doorgroeit naar servicemanager binnen Trans-iX.
Patrick Stam
Patrick StamTeamleider Servicemanagement
Deze sportieve man is ondernemer in hart en nieren en heeft klant- en servicegerichtheid door zijn aderen vloeien.

Finance

Isabella Teuben
Isabella TeubenAdministratief medewerker
Isabella kennen we als een rustige rots in de branding. Bij Trans-iX houdt zij zich bezig met facturatie, maken van rapportages en het oplossen van betalingsachterstanden. Daarnaast verzorgt zij algemene facilitaire zaken. Als er iets nodig is op kantoor dan kun je terecht bij Isabella.

HRM

Monique Stoffers
Monique StoffersHR manager
Monique is vanuit de reisbranche in de ICT gerold. Zij heeft binnen Trans-iX al veel niet-technische zaken op de rit gezet en is niet meer weg te denken als drijvende kracht achter de HRM afdeling. Naast haar rol als HR-functionaris fungeert zij als begeleider van de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen binnen Trans-iX.

Management

Diederik Wennekes
Diederik WennekesCOO / Sales Director
Diederik is begonnen als medewerker van Trans-iX in 2006 en sinds 2009 medeaandeelhouder. Binnen Trans-iX is hij verantwoordelijk voor alle sales gerelateerde zaken. Naast zijn rol als directeur fungeert hij als begeleider van complexe migraties. Ook onderhoudt hij de ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen van Trans-iX.
Merijn Evertse
Merijn EvertseCTO Security Officer
Merijn is de technisch directeur van Trans-iX en sinds 2009 medeaandeelhouder van Trans-iX. Binnen Trans-iX is hij een schoolvoorbeeld van een uitstekende system architect. Hij is verantwoordelijk voor productinnovatie in de breedste zin van het woord en neemt het creatieve gedeelte van de Microsoft implementaties en productontwikkeling voor zijn rekening.
Rutger Fiesler
Rutger FieslerCFO
Rutger is sinds 2004 actief voor Trans-iX als boekhouder en de man achter de correcte cijfers. Sinds 2008 is hij medeaandeelhouder in Trans-iX. Rutger heeft een uitgebreide achtergrond in de financiële wereld en is er al sinds jaar en dag in geslaagd om Trans-iX financieel in een goede conditie te houden.
Guillaume Bruens
Guillaume BruensOperationeel Manager
Guillaume is met vol enthousiasme aan boord geklommen bij Trans-iX. Met zijn frisse blik zorgt hij ervoor dat het schip lean en mean de toekomst tegemoet gaat.

Vacatures

Vacature Servicedesk medewerker
Vacature Servicedesk medewerkerServicedesk medewerker
Wij gaan graag in gesprek met gedreven en enthousiaste servicedeskmedewerkers, ook als we geen openstaande vacature hebben.

Kijk voor onze actuele vacatures op ‘Werken bij Trans iX’.

Vacature Windows Systeembeheerder
Vacature Windows Systeembeheerdermedior/senior
Wij gaan graag in gesprek met gedreven en enthousiaste Windows engineers, ook als we geen openstaande vacature hebben.

Kijk voor onze actuele vacatures op ‘Werken bij Trans iX’.

Vacature Linux Systeembeheerder
Vacature Linux Systeembeheerdermedior/senior
Wij gaan graag in gesprek met gedreven en enthousiaste Linux engineers, ook als we geen openstaande vacature hebben.

Kijk voor onze actuele vacatures op ‘Werken bij Trans iX’.

Vacature MBO+4 ICT stagiairs
Vacature MBO+4 ICT stagiairsstagiaires
Wij gaan graag in gesprek met gedreven en enthousiaste stagiairs (man/vrouw), ook als we geen openstaande vacature hebben.

Kijk voor onze actuele vacatures op ‘Werken bij Trans iX’.