Trans-iX heeft een fijne samenwerking met de 50 jarige Le Champion

12 March 2019

Zoals alles, evolueert ook ICT. De afgelopen decennia hebben er heel wat veranderingen plaatsgevonden. Van ‘automatisering’ naar ‘data processing’ tot ‘management information services’ naar ‘informatietechnologie’ en uiteindelijk naar de huidige vorm: de informatie/ communicatietechnologie’, ICT. Deze technologie is werkelijk niet meer weg te denken ook niet binnen de sport, zo ook bij de 50 jarige Le Champion. Jaarlijks organiseert Le Champion ruim 60 fiets-, hardloop- en wandelevenementen waarin in totaal zo’n 200.000 deelnemers en bijna 2.000 bedrijven participeren.

Samenwerking Trans-iX met Le ChampionJamilla Ladoex de Fretes, Coördinator inschrijvingen, klantenservice en IT bij Le Champion zegt het volgende “Vooraf aan het evenement heb je de grote inschrijvingsdag(en), waarop de website te maken krijgt een grote verwerking van deelnemers. Op deze momenten wil je als organisatie bereikbaar blijven. Hiervoor heeft Trans-iX een stabiel platform gebouwd, waarbij de websites niet onderuit gaan.”

Op wens van de klant bouwt het beheert Trans-iX een platform waarop de website(s) draaien en al gelang naar de drukte op de website kan Trans-iX meer resources inschakelen of juist uitschakelen, zodat de website(s) blijven draaien. Via 24/7 monitoring houdt Trans-iX het platform in de gaten en kan hij op tijd ingrijpen bij eventuele incidenten.

“Al ruim zeven jaar biedt Trans-iX zijn ondersteuning aan deze prachtige organisatie en zijn willen Le Champion van harte feliciteren met deze prachtige mijlpaal van 50 jaar.  We hopen op nog vele jaren op een sportieve samenwerking”, aldus Diederik Wennekes, COO.

Geïnteresseerd hoe wij ook voor jouw organisatie een stabiel en cutom made platform kunnen bouwen, neem contact met onze sales op.