Trans-iX B.V. breidt uit binnen Europa met Managed Cloudplatforms

17 January 2019

Managed Cloudplatform samenwerking door Trans-iX en Devinix

Trans-iX breidt zijn diensten in Europa uit met de implementatie van een efficiënt Managed Cloudplatform in Zweden. Na het succesvol bouwen van verschillende Managed Cloudplatforms in Nederland, België, Singapore, de VS en Brazilië, zal Trans-iX nu een platform, in samenwerking met Devinix Solutions AB, bouwen op een bestaande Cloudomgeving. Dit project zal Trans-ix geheel vanuit Nederland implementeren. Trans-iX zal samen met partner Devinix een efficiënt beheerd cloudplatform bouwen met 24/7 garantie. Devinix heeft dezelfde certificering als Trans-iX en door hun drievoudige datacenteropstelling zijn zij meer dan capabel om aan de premiumeisen voor de klanten van Trans-iX te voldoen.

prefer reading in English click here

Diederik Wennekes, COO Trans-iX: “Voor klanten die Infrastructure as a Service (IaaS) wensen, hoewel de focus van diensten van Trans‑iX voornamelijk is gericht op Cloudplatforms en beveiligingsimplementaties, kan Trans‑iX uiteraard deze oplossing op projectbasis leveren als onderdeel van ons IT-serviceaanbod. Vanuit Nederland leveren we onze service al over de hele wereld. Specifieke klantwensen om op een private Cloud te installeren en te beheren bovenop eigen infrastructuren, ziet Trans-iX als een uitdaging en in dat geval zijn wij zeker in staat om aan de specifieke klantbehoeften te voldoen. ”

Over Devinix Solutions AB

De geschiedenis van Devinix dateert van 2008. Hun oorsprong ligt in IP-netwerkservices, datacenters en co-locaties, en hebben hiervoor hybride cloudoplossingen, bedrijfskritische IT-activiteiten, outsourcing en verschillende managementdiensten ontwikkeld. Dit is ondermeer mogelijk gemaakt door de ontwikkeling van een eigen operationeel platform en redundante glasvezelnetwerken, die zich uitstrekken over drie datacenters in de regio Stockholm.

Over Trans-iX B.V.

Trans-iX is al meer dan 14 jaar actief als IT dienstverlener die zich met kwalitatief hoogwaardige en unieke expertise richt op met name de bedrijfskritische technische infrastructuur omgevingen. Zij hosten, implementeren en beheren innovatieve concepten en oplossingen en leveren hiermee een onderscheidende bijdrage aan het succes van onze klanten. De concepten en oplossingen van Trans-iX betreffen het slim en efficiënt toepassen van nieuwe technologie of liggen op procesmatig, beheersmatig en financieel vlak. Hiermee biedt Trans-iX zijn klanten een maximaal niveau van totaaloplossingen.

Ook geïnteresseerd om uit te breiden naar het buiten land bezoek dan de website van Trans-iX of neem direct contact op met onze sales afdeling om de mogelijkheden te bespreken.