Email oplossingen verkopen wordt makkelijker met Trans-iX

2 December 2016

Voor ieder bedrijf met een eigen vaste diensten stack bieden wij nu de bouwblokken aan om uw bestaande diensten aan uw interne- en externe klanten verder uit te bouwen. De behoeften van IT bedrijven en haar klanten veranderen voortdurend. Denken in mogelijkheden is de stap naar de best mogelijke oplossing. In het geval van de IT stack gaat het vooral om beheersbaarheid. U zoekt zoals ieder verstandig mens continue naar mogelijkheden om IT makkelijker en overzichtelijker te maken. Trans-iX komt hierom met de volgende aanvulling op haar diensten portfolio (White-label- en direct):

Email filtering (inkomend- en uitgaand):
Met email filtering voorkomt u niet alleen dat spam en virussen uw netwerk bereiken maar ook zorgt u er voor dat e-mails altijd aankomen. U maakt gebruik van een enorme database met informatie over partijen die u of uw bedrijf mogelijk het leven lastig kunnen maken.

Email archivering:
Met email archivering bewaart uw alle inkomende en uitgaande emails voor toekomstige behoeften. Het is een makkelijke manier om al uw per ongeluk verwijderde emails terug te krijgen, creëert controle en support processen (welke weer helpen bij audits) en helpt u historie te achterhalen in het geval dat dit nodig is.

Wat zijn de voordelen van samenwerken met Trans-iX voor eind gebruikers:
– U ontlast uw bestaande netwerken. Wij verwerken dagelijks al duizenden emails via een bestaand ingericht proces en een schaalbare veilige infrastructuur. U hoeft met deze dienst niet zelf te gaan bouwen en rekent af op basis van een vast maandelijks tarief.
– Geen vervelende discussies meer over emails die niet gevonden kunnen worden.
– Certificeringen en processen worden een stuk makkelijker.
– Wij richten alles voor u in.

Wat zijn de voordelen van samenwerken met Trans-iX voor onze resellers:
– Geen zelf gebouwde open source oplossingen meer maar een bewezen partner en betrouwbaar support proces.
– Trans-iX is een betrouwbare en meedenkende partner die u graag technisch en/of commercieel ondersteunt om zo uw klanten maximaal te kunnen bedienen.
– Upsell: een professionele dienst die makkelijk valt te integreren binnen uw eigen portfolio.
– Upsell: u maakt email beheer een bespreekbaar onderwerp voor CEO’s, CFO’s en IT managers. De meerwaarde van email is immers groot binnen organisaties.

Geïnteresseerd? Vraag nu een Proof of Concept aan bij ons sales team!