Kwadraad Maatschappelijk werk verrast Trans-iX met kaartenactie

ICT is cruciaal voor organisaties, zeker in zware tijden.

Trans-iX zet daarom altijd alles op alles om de infrastructuur van klanten optimaal te ondersteunen. Dit is vanzelfsprekend. Toch is het altijd fijn om erkenning te krijgen. Zo vond Trans-iX recentelijk een berg gouden enveloppen in zijn brievenbus, afkomstig van Kwadraad, met een persoonlijk bedankje voor iedere medewerker.

Trans-iX beheert de volledige infrastructuur van Kwadraad, inclusief servers, netwerken, applicatie, security. De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan mensen bij met allerlei uitdagingen in het leven, van gezondheid en financiële kwesties tot huwelijk en verlies van naasten. Ze werken in bijna alle gemeenten in Zuid-Holland en in Utrecht-West. Je kunt ze vinden in buurthuizen, centra voor jeugd en gezin, op scholen en nog veel meer plekken.

Persoonlijk contact is dus van enorm belang voor Kwadraad. Voor deze organisatie is de uitbraak van het coronavirus daarom een wezenlijke test. Juist nu kan het maatschappelijk werk niet zomaar stoppen; gezinnen hebben steun nodig om hun problemen het hoofd te bieden. Opeens moeten de professionals van Kwadraad zoveel mogelijk hulp vanuit hun eigen huis bieden. Dat vraagt om creativiteit en een betrouwbare infrastructuur die zowel efficiënt als effectief thuiswerken mogelijk maakt.

Alle lof gaat in deze moeilijke tijden uit naar de maatschappelijk werkers van Kwadraad. De betrokkenheid van deze hulpverleners en expertiseteams heeft ervoor gezorgd dat de ondersteuning door ging. Desondanks was het Kwadraad die haar waardering toonde. In de bedankkaartjes (één voor iedere medewerker) stond de mooie boodschap ’Jouw inzet is goud waard!’

“Wij beseffen heel goed dat de medewerkers van Trans-iX tijdens deze crisis alle zeilen bijzetten om Kwadraad zo optimaal mogelijk te ondersteunen”, verklaart Gerben Epema, Financieel en Operationeel Directeur van Kwadraad. “Wij zijn vooral trots op alle creativiteit en vindingrijkheid waarmee we samen zoveel mooie initiatieven hebben bedacht, en waar invulling aan wordt gegeven.”

Diederik Wennekes, directeur van Trans-iX, is erg blij met deze blijk van waardering. “Door onze inzet kunnen wij juist die organisaties die het, het hardst nodig hebben ondersteunen en helpen door soms creatieve oplossingen te leveren.”

Bent u ook op zoek naar een creatieve ICT oplossing?