Vacature – Medior Windows systeembeheerder

Wie zijn wij

Trans-iX is een IT dienstverlener uit Zaandam die zich met kwalitatief hoogwaardige en unieke expertise richt op met name de bedrijfskritische en technische infrastructuur omgevingen. Wij hosten, implementeren en beheren innovatieve concepten en oplossingen en leveren hiermee een onderscheidende bijdrage aan het succes van onze klanten. De concepten en oplossingen van Trans-iX betreffen het slim en efficiënt toepassen van nieuwe technologie of liggen op procesmatig, beheersmatig en financieel vlak. Hiermee biedt Trans-iX haar klanten een maximaal niveau van totaaloplossingen. Trans-iX heeft meer dan 12 jaar ervaring.

    
In verband met groei van ons kantoor  zijn wij per direct op zoek naar een ervaren

Medior Windows systeembeheerder (fulltime)

standplaats Zaandam of Nieuwegein

Ben jij een allround IT professional met brede kennis van systeem- en netwerkbeer? Heb jij HBO werk- en denkniveau? Wil jij interne klanten adviseren op 2e- en 3e-lijns niveau en zorgen dat passende oplossingen en verbeteringen worden aangedragen? Begrijp jij de wensen van de klant en zet jij hem of haar graag centraal? Hou je van een leuke, uitdagende en afwisselende functie en heb je de drive om jezelf continu te blijven ontwikkelen, dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als Medior Windows Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van de ICT infrastructuur van onze klanten en heb je 2e- en 3e-lijns support hierop. Je helpt klanten met het oplossen van incidenten en problemen. Je onderhoudt hun servers, netwerkcomponenten en werkstations en draagt op actieve wijze bij aan het verbeteren van het beheer. Verder geef je advies over de infrastructuur en hou jij je bezig met het schrijven van SLA’s, handleidingen en procedures. Daarnaast werk je in zowel projectverband als zelfstandig aan het ontwerp, inrichting, implementatie en beheer van Microsoft desktop- en serveromgevingen.

De werkzaamheden worden voornamelijk vanuit ons kantoor uitgevoerd, maar soms ook bij externe klanten. Er is een goede mix tussen support, onderhoud en projecten, waardoor dit een afwisselende functie is. Je krijgt de mogelijkheid binnen de groep om je te specialiseren in bepaalde technieken, waarvoor je een centraal aanspreekpunt wordt.

Bereikbaarheidsdiensten buiten kantoortijden en in het weekend zijn onderdeel van de functie.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een goed communicatief vaardige en goed onderlegde en geïnteresseerde IT-er, die mee wil bouwen aan een groeiend bedrijf. Commercieel inzicht is belangrijk voor de functie en je bent niet vies om je handen uit de mouwen steken. Ben jij die ambitieuze, maar vooral positieve en klantgerichte Medior Windows Systeembeheerder die wij zoeken en voldoe je aan de onderstaande vaardigheden, neem dan snel contact met ons op.

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Tenminste 3 jaar relevante werkervaring in het beheren en implementeren van Windows Server omgevingen;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in grote complexe omgevingen, waarbij beschikbaarheid en data-integriteit cruciaal is;
  • Je hebt diepgaande kennis van oplossingen, zoals Hyper-V, Windows Server 2012R2/2016, Active Directory, Exchange, SQL Server;
  • Diepgaande kennis over netwerken- en storageoplossingen.

Wat bieden wij

Werken in een prettige en informele werksfeer, in een jong team. Wij zoeken iemand voor de lange termijn. Investeren in onze medewerkers vinden wij belangrijk. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Je ontvangt de nodige voorzieningen om je werk goed uit te kunnen voeren. Standplaats Zaandam of Nieuwegein.

Op verzoek is een uitgebreide functiebeschrijving verkrijgbaar.

Heb jij interesse in deze functie? 

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV! Voor vragen en meer informatie over de functie neem contact op met Diederik Wennekes via jobs@trans-ix.nl.

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld