Ontdek de volgende stap in jouw ICT loopbaan!

vacatures

Trans-iX B.V. biedt je een afwisselende baan bij een snelgroeiende en informele organisatie met toonaangevende klanten. Je werkt samen met enthousiaste collega’s in een hecht team waarin je alle ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkelingen. Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de ICT branche? Bekijk onze vacatures en ontdek de volgende stap in jouw ICT loopbaan.

Onze medewerkers mogen eigenwijs zijn, omdat ze goed zijn en verstand hebben van ICT. Onze ICT vacatures (en ook de overigen) zijn niet weggelegd voor de mensen die hun stem niet durven laten horen, maar wel aan een half woord genoeg hebben. Ben jij gefocust, heb je plezier in techniek, zit je niet te wachten op al teveel pakken om je heen dan is Trans-iX misschien wel wat voor jou!

Mocht je niet dagelijks op onze website willen kijken naar onze vacatures, volg dan gewoon onze Twitter of Linkedin pagina’s want dat scheelt jou ook een hoop nutteloos browse werk en teleurstellingen.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Trans-iX staat voor het leveren van gedegen technische hulp aan bedrijven die niet teveel hebben met al te commerciële praatjes. Denk jij verstand te hebben van Linux, Microsoft, netwerken en- of virtualisatie technieken, staat bij jou de klant centraal, ben je nieuwsgierig, enthousiast en beschik je over doorzettingsvermogen? Dan zijn wij altijd geïnteresseerd iets van je te horen! Stuur je open sollicitatie naar jobs@trans-ix.nl.

Sollicitatieprocedure

Heb je een interessante vacature gevonden en ben je benieuwd naar de sollicitatieprocedure? Klik dan op de link voor de sollicitatieprocedure.

Stages

Ben jij nog niet toe aan een vaste baan, maar wil jij wel proeven van de Trans-iX werksfeer? Kijk dan eens naar onze stagemogelijkheden. Voor eindejaarsstudenten bieden wij een leuke combinatie van praktijkervaring en werken aan een afstudeerproject op diverse afdelingen, het hele jaar door. Afstudeeronderwerpen kunnen in overleg bepaald worden.

SSB erkend leerbedrijfTrans-iX is een SBB erkend leerbedrijf, wij bieden stage plaatsen voor:

  • IT –  netwerk- en systeembeheerders – MBO 4
  • Administratief – MBO

Staat jouw specialisatie niet tussen de afstudeer- mogelijkheden vermeld, maar wil je wel graag meelopen in ons team? Mail dan naar: (mevrouw Monique Stoffers) stages@trans-ix.nl of bel met 0314-787143.