IT-team

Trans-iX levert als technische Internet Service Provider sinds 1999 technische hosting- en cloud- oplossingen aan de zakelijke ICT gebruiker. Door onze technische ervaring kunnen wij gemakkelijk en snel schakelen met- , of in het verlengde van- uw IT teams en op het snijvlak van hosting provider / system integrator. Bij ons geen mannen in pak met gehaaide verhalen over “de continuïteit” of “de gevaren voor uw bedrijf” maar een begrijpelijk gesprek in het Nederlands over ICT problemen met mensen die er verstand van hebben en zelf meerdere jaren als systeem beheerder of IT manager hebben gewerkt.

Dagelijks bestuur:

Diederik WennekesDiederik Wennekes (Operationeel directeur) is sinds 2006 voor Trans-iX werkzaam en sinds 2009 mede aandeelhouder in Trans-iX. Gedurende zijn carriere voor Trans-iX werkte hij onder andere bij Easynet, Rokscom en Radix. Naast zijn rol als snr. Project begeleider bij complexe migraties en de ISO27001 certificering van Trans-iX en een aantal van haar klanten is hij betrokken bij alle Open Source projecten. In de spaarzame uren dat hij wat tijd voor zichzelf heeft gaat hij graag de golfbaan op om een balletje te slaan.

 

 

Merijn EvertseMerijn Evertse (Technisch directeur) is sinds 2009 mede aandeelhouder van Trans-iX. Voor Trans-iX werkte Merijn bij Sara en Vancis. Binnen Trans-iX is hij verantwoordelijk voor product innovatie in de breedste zin des woords. Daarnaast neemt hij het creatieve gedeelte van de Microsoft implementaties en product ontwikkeling voor zijn rekening. Naast de brede virtualisatie kennis van o.a. XenServer en HyperV  is hij enthousiast motor rijder en vader van 2 kinderen wonende te Purmerend.

 

 

Rutger FieslerRutger Fiesler is sinds 2004 actief voor Trans-iX als boekhouder en de man achter de correcte cijfers. Sinds 2008 is hij mede aandeelhouder in Trans-iX. Rutger heeft een uitgebreide achter grond in de financiële wereld en is er al sinds jaar en dag in geslaagd om Trans-iX Financieel in een goede conditie te houden. Zijn hobby is werken en met regelmaat een ingewikkeld bordspel spelen. Daarnaast nemen de kinderen veel tijd in beslag.

 

 

Rienco FieslerRien Fiesler is sinds 2004 actief bij Trans-iX en is vanaf het begin als algemeen manager opgetreden door ondersteuning aan de organisatie van Trans iX BV te geven. Samen met Rutger draagt hij zorg voor het financiële management van Trans-iX BV en zit hij de vergaderingen van de Board voor. In zijn vrije tijd houdt hij zich onder meer bezig met reizen en het opdoen van nieuwe kennis over kunst en cultuur.