Managed server

Onze managed server kwam u op onze eerdere sites tegen onder de noemer VPS1  tot en met VPS5. U kon kiezen naar eigen inzicht voor CPU, Werkgeheugen en Schijfruimte. Op basis van aanvullende voorwaarden kon u dan een managed operating systeem op basis van Windows en Linux aanvragen samen met bandbreedte en backups.

Wanneer is de managed server interessant

Heeft u een druk bezochte website, een eigen hosting bedrijf of een applicatie voor uw medewerkers? Dan is snelheid van het platform belangrijk. Vertragingen kunnen u omzet of productiviteit kosten. Hiervoor biedt Trans-iX u graag uw eigen managed server, zonder de zorgen om aanschaf, afschrijving en onderhoud.

Managed servers kunt u zelf helemaal naar wens samenstellen en Trans-iX zorgt voor de inrichting en plaatsing in onze datacentra. Zo heeft u de gegarandeerde snelheid die uw eigen server u biedt zonder de zorgen om onderhoud en monitoring hiervan.

Maatwerk

Trans-iX is partner van Dell en levert servers uit de verschillende Dell lijnen en biedt ook de mogelijkheid voor een virtuele servers. Beide bieden een groot scale aan hardware mogelijkheden en uitbreidbaarheid voor een goede prijs.

Beheer

U krijgt met een managed server volledig toegang tot het besturingssysteem naar keuze en kunt zelf alle applicaties installeren die u wenst. Optioneel kunt u vertrouwen op het deskundige beheerteam van Trans-iX om zonder zorgen uw server up-to-date en altijd beschikbaar te kunnen gebruiken.

Ook kunnen wij voor u Windows Server en Linux CentOS voorzien van het Plesk of DirectAdmin beheerpaneel zodat u uw eigen server heeft voor webhosting en deze door ons kunt laten beheren voor zorgeloze webhosting met alle mogelijkheden voor custom configuraties en applicaties.

Andere besturingssystemen, mits ondersteund door de hardware, zijn geen probleem. Hiervoor kan echter geen standaard beheer worden afgenomen. Wanneer u nog vragen heeft over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Managed Infrastructuur

Trans-iX biedt naast managed servers ook allerlei andere apparatuur dedicated aan zodat u uw eigen ideale dedicated infrastructuur kunt opbouwen zonder de zorgen om aanschaf, afschrijving en onderhoud.

Om u optimaal te ondersteunen in het samenstellen van uw ideale infrastructuur zodat u snelle en betrouwbare dienstverlening kunt opzetten heeft Trans-iX een selectie gemaakt van geadviseerde hardware. Hierdoor kunnen wij u niet alleen voorzien van de gemakken van dedicated apparatuur, maar ook van onze kennis en ervaring met deze apparatuur. Zo bent u er van verzekerd dat alle componenten perfect samenwerken.

Als u de voorkeur geeft aan het zelf aanschaffen van de hardware kunnen wij met onze hardware partners u daarin assisteren en kunt u vertrouwen op onze kennis en ervaring voor de configuratie en installatie in uw omgeving. Tevens kunnen wij voor u het beheer doen van de apparatuur.

Mocht u vragen hebben dan staan wij u graag te woord. Bel nu met 0314-787143 of stuur een e-mail naar info@trans-ix.nl. Geïnteresseerd in technische updates of visies naast de diensten die u bij ons afneemt volg ons dan nu via Linkedin.