Domein registratie

Het juiste domein naam draagt niet alleen bij aan de marketing en pr activiteiten van uw bedrijf. Voor menig product, vorm van dienstverlening of idee wordt tegenwoordig een website gemaakt middels de inmiddels beschikbare content management systemen. Trans-iX levert als hosting provider en system integrator u de mogelijkheid om domeinen, websites en hosting omgevingen volledig te migreren.

Trans-iX streeft er naar om de producten voor u zoveel mogelijk te automatiseren. Zo kunt u uw domein registraties beheren waar en wanneer u dat wilt. Via ons klantportaal kunt u al uw domeinen benaderen en uw klantgegevens beheren. Maak vandaag nog gratis een account aan en bekijk de vele mogelijkheden van onze gebruikersvriendelijke interface.

Een volledig en kwalitatief hoogstaand aanbod van domein extensies is belangrijk om domein registratie voor u gemakkelijk te maken. Trans-iX is daarom accredited registrar van SIDN (.nl) en werkt samen met gerenommeerde partijen voor alle andere extensies. Vanuit het klant portaal kunt u eenvoudig de vele extensies zien die voor u beschikbaar zijn. Zoekt u een extensie die wij nog niet bieden neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Voor sommige landen zijn beperkingen bepaald voor het vastleggen van domein namen. Soms dient u voor een domein registratie in het betreffende land gevestigd te zijn, of zijn er speciale eisen aan de nameservers. Trans-iX neemt deze beperkingen voor u weg. De servers van Trans-iX voldoen aan alle speciale eisen voor domein registraties en in samenwerking met onze registrars bieden wij u een Trustee Service waarmee de domeinnaam op uw naam komt, maar op een vestigingsadres van de registrar.

Trans-iX levert u naast de standaard landen namen zoals .nl, .be en .com domeinen ook de nieuwste domein registratie mogelijkheden.

Voor het registreren van onze standaard domein registraties verwijzen wij u graag naar onze klant portaal. Voor alle overige domeinen kunt u contact opnemen via ons contact formulier.

domein registratie