Data backup en disaster recovery

data backup en disaster recovery

Trans-iX levert data backup en disaster recovery diensten

Beschikbaarheid van ICT in een bedrijf is belangrijk. De continuïteit van uw bedrijf hangt tegenwoordig af van de beschikbaarheid van e-mail, telefoon en alle andere elementen die bij een werkplek horen.

Afhankelijk van uw ambities en zorgen zorgen biedt Trans-iX verschillende vormen van data backup en disaster recovery diensten om altijd de beschikbaarheid of het herstel van uw data te kunnen garanderen.

Deze data backup en disaster recovery diensten zijn beschikbaar voor VMWare, XenServer en Microsoft.

Offsite backup:

  • Unmanaged: Wij brengen de data van uw server dagelijks, wekelijks of maandelijks naar een locatie die door u is aangegeven.
  • Managed: Wij brengen de data van uw server dagelijks, wekelijks of maandelijks naar een locatie die door u is aangegeven en wij geven een garantie dat wij uw data opnieuw aan u beschikbaar kunnen maken via een andere server. Wij zorgen voor een backup op basis van dagelijkse incrementele en wekelijkse volledige backups. Wij bewaren uw data altijd minimaal 30 dagen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij dit aanpassen.

Onsite backup:

  • Unmanaged: Wij zorgen dat er een storage device beschikbaar is binnen uw netwerk waar u op ieder willekeurig moment data naar toe kunt sturen.
  • Managed: Wij zorgen dat er een storage device beschikbaar is binnen uw netwerk.  Wij zorgen voor een backup op basis van dagelijkse incrementele en wekelijkse volledige backups. Wij bewaren uw data altijd minimaal 30 dagen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij dit aanpassen.

Disaster recovery:

  • Data spreiding en fallback over verschillende datacenters in de regio
  • Data spreiding en fallback over verschillende datacenters binnen en buiten de regio

Voor alle data backup en disaster recovery diensten kan een 24/7 support contract worden afgesloten met vaste garanties omtrent hersteltijden. Op deze manier kan iedere server op ieder willekeurig moment worden hersteld. Afhankelijk van uw project kunt u direct volumes bij ons afnemen of wij kunnen u helpen bij het bepalen van de juiste oplossing. Indien gewenst kunnen wij u ook helpen met het testen van bestaande backup oplossingen en u helpen uw oplossing slimmer te maken.

Vraagt u zich af wat de slimste backup oplossing is voor u neem dan nu contact op voor de juiste invulling van uw technische behoeften.