Website Hosting

Er is niets ergers dan een trage website. Vaak is het een kast/muur verhaal wie er nou  voor moet zorgen dat het allemaal sneller gaat. De hosting leverancier wijst naar de programmeurs, de programmeurs wijzen naar de beheerder. Trans-iX kan u daar bij helpen. Door middel van een uitgebreid onderzoek zullen wij de bottlenecks voor u traceren en u helpen om de snelheid er weer in te krijgen en te houden.  Onze werkzaamheden zullen gecontroleerd en onder uw toezicht gebeuren.

Trans-iX host verschillende websites en shops op basis van Windows en Linux operating systemen en alle bekende content management systemen. Afhankelijk van uw programmatuur eisen voorzien wij u van het juiste operating systeem en support pakket. Daar waar noodzakelijk voorzien wij u ook van een firewall en back-up oplossing.

Wij raden u aan om gebruik te maken firewall en back-up opties wanneer uw bedrijfsinkomen mede afhankelijk is van de kwaliteit van uw website hosting. De back-up oplossing zorgt er niet alleen voor dat u in geval van technische problemen aan uw site eerdere versies terug kan zetten, maar ook behoud van klant en creditcard transacties en ook een overzicht van uw inventaris. Backups kunt u zelf uitvoeren middels bijvoorbeeld DirectAdmin of Plesk. (In overleg helpen wij u hierbij)

Standaard website beheer

website hostingVoor de kleinere ondernemers werk Trans-iX met DirectAdmin en shared hosting. Dit biedt u als klant van Trans-iX diverse mogelijkheden met betrekking tot het beheer van uw website. U krijgt bijvoorbeeld toegang tot diverse menu’s, waaronder: Email, FTP, DNS, Statistics, Subdomains. Binnen deze menu’s kunt u alles zelf eenvoudig beheren of activeren. Daarnaast heeft u beschikking tot een site back-up, waarin u tot in de details kunt bepalen wat u wel en niet wilt opslaan. Ook kunt u elke directory met wachtwoord beveiligen.

Maatwerk website hosting

Op basis van de cloud oplossingen die Trans-iX biedt (Hyper-V, XenServer en ESXserver) is het mogelijk om verschillende vormen van website hosting aan te bieden. Trans-iX gebruikt schaalbare flexibele virtuele omgevingen om website hosting zodanig aan te bieden dat platformen kunnen groeien van 1 kleine server tot vele grote servers met allemaal een rol binnen een hoog beschikbaar platform met hoge performance.

Dankzij de samenwerking met verschillende web buro’s zijn wij inmiddels uitermate bedreven geworden in de inventarisatie voor maatwerk website hosting. Of het nu gaat om een E-Commerce portal op basis van Magento of een content portal op basis van Umbraco wij helpen u graag.

Bij de samenstelling van de oplossing kijken wij naar verschillende aspecten zoals de verwachte traffic load, groei wensen, bedrijfsafhankelijkheid en zekerheid. Op basis hiervan helpen wij u niet alleen bij de selectie van de firewall, Intrusion Dectection / Prevention en loadbalancing opties (wij gebruiken bij voorkeur Cisco of Juniper) , maar ook back-up offsite en onsite.

Voor meer informatie over onze hosting propositie verwijzen wij u graag naar ons technisch team. Belangrijk om te onthouden is dat website hosting bij Trans-iX draait om beschikbaarheid, kennis en persoonlijke ondersteuning. Heeft u nog geen interesse in onze diensten maar wenst u de ontwikkelingen omtrent Trans-iX wel te volgen volg ons dan op Linkedin.

Website verhuizing

Bij website hosting hoort ook de mogelijkheid tot website verhuizing. Ben u een nieuwe klant bij Trans-iX vraag dan ondersteuning bij het migreren van uw website. Wij hebben de professionals in huis en u bent een betalende klant dus wij helpen u graag.