Private cloud

private cloudDe private cloud levert u voor- en nadelen. De public cloud van Trans-iX is voorzien van voldoende capaciteit en mogelijkheden tot uitbereiding maar levert niet altijd wat u zoekt. Wanneer een certificering of resource garanties van belang zijn dan is een private omgeving vaak meer passend. Het nadeel is dat uw investering om mee te starten vaak wat groter is.

Als private optie bieden wij echter naast de management modules van Hyper-V en Xenserver de mogelijkheid tot een private cloud op basis VMWare ESX. Afhankelijk van uw behoefte en resources binnen uw IT team kunnen wij in overleg uw cloud bouwen of een cloud oplossing voorstellen met al dan niet een berekening met Return-on-Investment(ROI) en Total-Cost-of-Ownership(TCO)  overzicht.

Na de keuze met betrekking tot uw cloud oplossing kan Trans-iX een bijdrage leveren aan het onderhoud van deze cloud of standby diensten draaien buiten de uren dat uw team niet beschikbaar is. Onze hardware keuze hierbij is standaard gebaseerd op Dell en EMC. Bijkomend kunnen wij uw cloud oplossing aansluiten op een carrier naar keuze beschikbaar in een van onze datacenters.