Managed helpdesk

Trans-iX biedt verschillende vormen van support. Middels de managed helpdesk helpen wij verschillende partners en klanten die behoefte hebben aan extra capaciteit om direct klanten te woord te staan. Of het hierbij nu gaat om een eind klant met een tekort aan bezetting, of een ICT bedrijf met een behoefte voor de volgende helpdesk medewerker, Trans-iX helpt u graag. Met de toevoeging van een simpel telefoonnummer in onze telefonie centrale nemen wij op als uw werknemer of managed helpdesk.

Wij beschikken over 1e, 2e en 3e lijns managed helpdesk op Windows, Linux en netwerk vlak.

Daar waar noodzakelijk kunnen wij gebruik maken van uw customer support systeem of wij kunnen u en uw klanten toegang verschaffen tot een maatwerk portal gebrand volgens uw behoeftes. Afhankelijk van uw capaciteit kunnen wij ook tijdelijke resources leveren voor uw technische team of helpen bij het maken van interne analyses.

Diederik Wennekes, algemeen directeur: “Het customer support systeem helpt ons en u overzicht te houden van de communicatie die we hebben met de klanten. Het maakt dus niet uit met welke engineer u contact heeft gehad, onze engineers hebben een compleet overzicht wat er gecommuniceerd is tussen u en Trans-iX. De response tijd en kwaliteit van de support blijft hierdoor hoog. Omdat we het belangrijk vinden dat u zo goed en spoedig mogelijk geholpen wordt, hebben we er voor gezorgd dat de  supportmedewerker een zodanig vakkundig niveau heeft dat u snel en juist te woord kan staan. Zelf heb ik ervaren dat veel van onze klanten dit zeer op prijs stellen. U wilt natuurlijk het liefst verder gaan met het gebruiken maken van de IT diensten, we streven daarom het liefst naar een korte oplostijd zodat u en uw klanten weer verder kunnen met ondernemen.”

Voor meer informatie met betrekking tot onze managed helpdesk dienst staan wij u graag te woord tijdens een persoonlijk gesprek of laten wij een van onze klanten namens ons spreken. Wenst u zich persoonlijk te laten informeren bel dan nu 0314-787143 of stuur een e-mail naar info@trans-ix.nl.