Disaster Recovery

Disaster Recovery is een lastig onderwerp. Om de continuïteit van uw ICT omgeving te kunnen garanderen is voor elk bedrijf een disaster recovery plan nodig om in het geval van calamiteiten te zorgen dat het bedrijf blijft draaien en de financiële impact beperkt blijft. Een disaster recovery plan geeft tekst en uitleg wat te doen in geval van calamiteiten en/of problemen van technische aard.

Dankzij onze back-up oplossingen kan Trans-iX u voorzien van een totale operationele kopie van uw kantoor automatisering of website of een tweede omgeving om naar toe over te schakelen in geval van nood (een vorm van disaster recovery).

Ieder bedrijf wil echter kunnen blijven draaien na technische problemen maar niemand is enthousiast om te betalen voor een exacte schaduw omgeving van hun huidige kantoor en ICT  omgeving. Dankzij onze glasvezel ring door Amsterdam en de diversiteit aan carriers kunnen wij echter onze klanten verschillende disaster recovery oplossingen aanbieden die wel binnen budget passen. U kunt dus overwegen om naast een core omgeving bij Trans-iX een additionele uitwijk mogelijkheid te creëren, maar u kunt ook Trans-iX als uitwijk locatie voor uw eigen diensten gebruiken.
disaster recovery

Trans-iX analyseert bij het opstellen van een disaster recovery plan en oplossing de volgende elementen:

Alle disaster recovery scenario’s worden uitgerold onder begeleiding van een dedicated / ervaren project manager. In overleg zijn wij in staat om referenties aan te leveren van verschillende klanten die bij Trans-iX een schaduw omgeving draaien van hun VMWare en Hyper-V platform op basis van ons public cloud platform. Voor referenties en / of meer informatie over de beste oplossing voor u kunt u contact opnemen met Trans-iX op 0314-787143 .