Email oplossing

Het merendeel van de werkende Nederlanders vindt het belangrijk om niet alleen op kantoor maar ook thuis of op andere plekken bij hun email te kunnen. De email oplossing van Trans-iX is gebaseerd op Microsoft Exchange 2013 en wordt 24×7 beheerd en gegarandeerd met een service level agreement van 99,9% uptime en dagelijkse backup vanuit haar datacenters in Nederland.

email

Of u gebruik maakt van Outlook, webmail of uw mobiele telefoon, de ‘Push technologie’ van onze Hosted Microsoft Exchange Oplossing zorgt dat u altijd beschikt over uw actuele email, agenda, contactpersonen en taken.

Ongeacht het tijdstip of uw locatie.Voor de niet technische gebruikers bieden wij dagelijks ondersteuning van 9 tot 5 met de mogelijkheid om uit te bereiden. U krijgt 5 GB aan harde schijf ruimte die makkelijk groter te maken is. Bij verlies van eventuele belangrijke e-mails dan kunnen wij tot 15 dagen data terug halen. De email oplossing van Trans-iX is niet alleen beschikbaar op uw desk- of laptop maar ook op mobiele telefoons. U heeft daarmee niet alleen uw eigen zakelijke agenda overal tot uw beschikking maar ook die van uw collega’s. Wij helpen u direct bij het instellen van uw accounts.

Mocht uw organisatie ter zijner tijd een eigen e-mail exchange server nodig hebben dan helpen wij u zonder problemen bij de migratie van al uw accounts. Met Trans-iX beschikt voor deze migraties niet alleen over een telefonische maar ook maar ook een support persoon bij u op locatie. Voor meer informatie over onze hosted exchange oplossing kunt u contact opnemen met Trans-iX. Mocht u overigens uw bestaande exchange omgeving willen upgraden en migreren naar 2013 dan helpen wij u daar ook graag mee.

Trans-iX support ook gebruikers en afnemers van Office365 en biedt daar waar capaciteit issues zijn om gebruikers te ondersteunen aanvullende handen en voeten om ervoor te zorgen dat iedereen wordt geholpen. Twijfelt u? Bel ons om te bepalen wat de juiste oplossing is voor u!

Samengevat:

Microsoft Exchange versie: 2013
-Beveiliging (SSL)
-Webmail (OWA)
-ActiveSync
-Gedeelde e-mail / agenda
-Maximaal aantal contacten: ongelimiteerd
-Distributielijsten
-Maximaal aantal ontvangers per bericht: 500
-Maximale grote van bijlages: 25 MB
-Alias domain: maximaal 50
-Microsoft Forefront (antivirus, anti-spam)
-Remote wipe standaard
-account kan gekoppeld worden met (hosted) SharePoint