Kantoor automatisering

De voornaamste taak van de computer is altijd het faciliteren van bedrijfsvoering geweest. De secundaire taak was het automatiseren of verbeteren van de kantoor automatisering, een taak die steeds belangrijker wordt nu datacentertechnologie zo belangrijk is geworden dat lokale kantoor automatisering bijna in zijn geheel is verdwenen. Steeds meer technologie wordt namelijk op afstand beheerd en onderhouden.

Bent u het bijhouden van verouderde technologieën op verouderde automatisering ook zat? Trans-iX helpt uw verouderde infrastructuren makkelijker te maken door uw desktop voortaan uit de cloud te halen of naar een cloud te brengen. Het enige wat u hoeft te doen is een keuze maken uit verschillende standaard functionaliteiten.  Iedereen gebruikt in de basis immers dezelfde standaard toepassingen zoals Microsoft office en heeft een aantal GB’s opslagruimte nodig voor haar bestanden. Met behulp van Trans-iX worden migratie trajecten makkelijk gemaakt en kunt u direct van start zonder zelf middelen of capaciteit vrij te hoeven maken.

Omdat de mobiele werkplek niet meer uit het Nederlandse werk klimaat valt weg te denken heeft Trans-iX speciaal voor ieder bedrijf verschillende manieren ontwikkelt om u te voorzien van een passende digitale werkplek in het Nederlands of Engels.

Onze werkplek diensten worden aangeboden vanuit ons eigen shared cloud platform waardoor wij u maximale veiligheid tegen overzichtelijke kosten een volwassen kantoor automatisering omgeving kunnen garanderen. Of het nu gaat om een dedicated manier van samenwerken met maatwerk kantoor automatisering oplossingen of shared resources voor Sharepoint, Exchange of een virtuele werkplek op basis van Microsoft wij helpen u graag. Trans-iX biedt 24×7 technische ondersteuning en een optie tot 24×7 gebruikersondersteuning. (standaard is 9-5)

Daar waar extra veiligheid of beheersbaarheid voor uw werkplek noodzakelijk is kunnen wij u ook helpen op security gebied met uw automatisering. Wij bieden verschillende anti spam en virus oplossingen en firewall en VPN oplossingen op uw kantoor of vanuit ons datacenter.

Is het uw stille wens om uw complete kantoor automatisering te migreren naar de cloud maar weet u zeker dat een aantal applicaties gewoon niet geschikt zijn bel dan nu met Trans-iX om middels een hybrid werk omgeving alsnog winst uit de cloud te halen.

Bent u voorlopig eerst op zoek naar een client case of een aantal referenties dan zijn die vanzelfsprekend ook beschikbaar.