Oplossingen

Iedere IT manager heeft een budget, een doelstelling en verschillende oplossingen. Goede computer modellen en oplossingen worden geupdate en niet vervangen. Uw IT omgeving bevindt zich niet alleen meer in het kantoor maar ook daar buiten, bij u thuis en op uw mobiele telefoon. Daarnaast willen medewerkers de vrijheid om te kiezen met welke apparatuur ze werken en wordt hun afhankelijkheid van IT steeds groter. Het belang van de juiste IT oplossingen tegen de juiste budgetten wordt steeds belangrijker. Trans-iX ontleent haar bestaansrecht aan het ondersteunen van IT medewerkers met IT gerichte oplossingen. Omdat wij zelf vaak al langer bij grotere IT bedrijven hebben gewerkt zijn wij snel in staat om door complexe issues heen te kijken.

Trans-iX maakt complexe situaties makkelijker door praktische IT oplossingen.

Wij opereren als hosting  provider op het snijvlak met verschillende system integrators en webdevelopment buro’s. Dit brengt als duidelijk voordeel met zich mee dat wij goed met u mee kunnen kijken en helpen. Omdat de kern van onze dienstverlening zich in het datacenter bevindt weten wij een “schoenmaker blijf vooral schoenen maken” manier van werken te combineren met een gezonde visie en honger naar kennis wanneer het gaat om de “veters” en welk type “leer” er wordt gebruikt.

Omdat wij zoals aangegeven zelf een IT achtergrond hebben blijven wij vaak weg uit de hoek van pakken lijvige consultancy rapportages. Samenwerken met Trans-iX moet staan voor praktisch en doelgericht werken. Aan de hand van persoonlijke gesprekken pakken wij door tot de kern van uw probleem om inhoudelijk over oplossingen te kunnen praten. Omdat wij zelf technische personen zijn kunnen wij direct met u bespreken wat de directe en indirecte consequenties zijn van uw keuzes. Trans-iX begrijpt vanwege haar geschiedenis niet alleen de behoeftes van de klein zakelijke ondernemers maar ook de IT mannen van een MKB of Enterprise organisatie.

Trans-iX levert verschillende Microsoft en Open Source kennis oplossingen op basis van virtuele en fysieke servers en is actief in meerdere datacenters. Daar waar noodzakelijk zijn wij ook in staat om op andermans infrastructuur te werken. Alle data waar wij direct of indirect bij betrokken zijn kunt u volgen in onze online monitoring portal en wordt daar waar gevraagd ondersteund op 24/7 basis. Heeft u vragen over de organisatie of onze referenties bezoek dan onze Linkedin pagina.

U kunt bij ons terecht voor meer informatie over de volgende onderwerpen:

IT oplossingen IT oplossingen
IT Oplossingen IT Oplossingen