DigiState kiest wederom voor Trans-iX.

DigiState en Trans-IX hebben hun samenwerking verlengd met 3 jaar. Het succesvolle Zaanse Trans-IX zal de infrastructuur leveren waarop DigiState verschillende nationale en internationale (e-commerce) klanten host.

Ondanks het feit dat het oude Cloud platform jarenlang prima heeft voldaan, kwam het einde van de technische en economische levensduur van het platform volgens Marin Heideman, CEO van DigiState, in zicht: “We groeien hard. Onze klanten nemen steeds uitgebreidere oplossing bij ons af. Binnen afzienbare tijd zouden we tegen de grenzen van onze capaciteit aanlopen”.

Continuïteit en flexibiliteit

Daarbij kwam dat DigiState de flexibiliteit en schaalbaarheid van haar dienstverlening wilde vergroten en vooral de continuïteit van haar dienstverlening richting haar klanten wilde garanderen met een ISO27001 gecertificeerde omgeving”. Heideman: “Door ervaring in het verleden en de toekomstige samenwerking met Trans-iX is DigiState nog beter in staat om haar klanten op technisch vlak de performance, schaalbaarheid en veiligheid te bieden, die vandaag de dag noodzakelijk is. Trans-IX bouwt voor ons een schaalbare private cloud oplossing die geschikt is voor klanten die een ISO27001 gecertificeerde omgeving verwachten.”

Ideale sparringpartner

De keuze was snel gemaakt gezien de goede service in het verleden. Heideman: “DigiState heeft wederom voor Trans-iX gekozen vanwege het innovatieve platform, de hoge performance garanties, een goede prijs- kwaliteitverhouding, maar vooral vanwege de persoonlijke aanpak. Trans-iX is geen leverancier maar een partner. DigiState heeft dankzij Trans-iX haar oplossingen kunnen verbeteren. Niet alleen qua functionaliteit, maar ook op het gebied van betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelheid”.

Diederik Wennekes, COO bij Trans-iX over de samenwerking met DigiState: “Vooral het feit dat DigiState ons wederom heeft gekozen vanwege de persoonlijke aanpak doet mij deugd, omdat Trans-iX erg veel waarde hecht aan klantgerichtheid en persoonlijkheid. Samen met klanten creëren wij steeds weer nieuwe oplossingen, die direct bijdragen aan hun resultaat. Trans-iX is dan ook bijzonder trots dat DigiState ons heeft geselecteerd als hun preferred cloud hosting partner.